Netwerkevent 'Jong DM: (mis) communicatie'

Ondervind jij weleens problemen in jouw communicatie? Begrijpt jouw leidinggevende jou altijd net verkeerd? Of krijg je zelf telkens echt geen hoogte van die ene collega?

Jong DM nodigt jou uit voor een luchtige lezing over een niet zo luchtig probleem. Na de ontvangst in ons eigen kantoor, zal door ontwikkelingspsycholoog Steven Pont uitleg worden geven over communicatie en de redenen waarom dit mis kan gaan. 

'Jong DM'bestaat uit de jonge advocaten van Delissen Martens te Den Haag. Delissen Martens is een middelgroot advocatenkantoor, dat continu bezig is met ontwikkeling en innovatie. Zo werkt Delissen Martens bijna volledig digitaal en is zij overgestapt op Het Nieuwe Werken: de advocatuur in een nieuw jasje.

De middag wordt afgesloten met een borrel.

Datum   donderdag 31 mei 2018
Tijd        17.00 - 18.30 uur (aansluitend borrel)
Locatie  Sportlaan 40,  Den Haag
Kosten   geen
Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.