Netwerkevent 'Jong DM: 'Zelforganisatie... maar dan écht!'

Geen management, geen vaste leidinggevenden en geen geschreven regels. Volledige transparantie en vrijheid.

Van onbeperkt vakantiedagen tot werken waar, hoe en wanneer je wilt, tot zelf bedenken wat je doet. Dit is dagelijkse praktijk bij marketing en organisatieadviesbureau Keytoe.

Klinkt dit als een utopisch managementboek sprookje? En wordt hier überhaupt wel gewerkt? 

 

Hoe dat precies in z’n werk gaat en vooral ook wat daar mis gaat hoor je in deze open en frisse talk van organisatiepsycholoog Lennard Toma.

 

Jong DM nodigt jou uit voor deze lezing. 'Jong DM' bestaat uit de jonge advocaten van Delissen Martens te Den Haag. Delissen Martens is een middelgroot advocatenkantoor, dat continu bezig is met ontwikkeling en innovatie. Zo werkt Delissen Martens bijna volledig digitaal en is zij overgestapt op Het Nieuwe Werken: de advocatuur in een nieuw jasje.

 

De middag wordt afgesloten met een borrel.

 

 Datum  donderdag 21 november 2019
 Tijd  17.00 - 18.00 aansluitend borrel
 Locatie  Sportlaan 40, Den Haag
 Kosten  geen

 

Aanmelden voor het event op 21 november 2019*verplicht veld

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.