Recht voor financiële professionals

Aanmelden seminar 19 juni 2018
 

Delissen Martens organiseert periodiek seminars voor accountants, fiscalisten en financials gevestigd in de regio Haaglanden. 
Met deze seminars (drie per jaar) brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van ondernemingsrecht tot huwelijksvermogensrecht, van arbeidsrecht en privacywetgeving tot regelgeving over financieel toezicht. Wij doen dat op een toegankelijke wijze en praktijkgericht. Zodat u er meteen wat mee kunt. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

Seminar dinsdag 19 juni 2018

'Ervaringen met het nieuwe huwelijksgoederenregime' 

en 

'Patstellingen tussen aandeelhouders'

 

In het eerste uur staat de nieuwe wetgeving omtrent het huwelijksgoederenregime centraal, die op 1 januari jl. is ingevoerd. Aan de hand van een 'uit het leven gegrepen' casus worden de verschillende nieuwe mogelijkheden belicht. Ook zullen de eerste praktijkervaringen met deze wetgeving met u worden gedeeld.

Tijdens het tweede uur komen de aandeelhoudersgeschillen aan de orde: welke remedies bestaan er in geval van een patstelling tussen aandeelhouders? Moet de oplossing in mediation worden gezocht? Of kan uw klant beter gaan procederen, in kort geding bij de rechtbank of in een enquêteprocedure bij de Ondernemingskamer?

Seminarinformatie

Data 19 juni, 11 september, 13 november 2018
Tijd 16.00 - 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
  aansluitend borrel
Lokatie Sportlaan 40, Den Haag
Kosten geen

 

Inhouse

We bieden ook in-house seminars aan:

  • Bescherming persoonsgegevens, datalekken & privacy
  • Wwft

Mocht u behoefte hebben aan een ander onderwerp, dan is dit altijd bespreekbaar. Bij interesse in een van de cursussen brengen we graag een offerte op maat uit.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.