Seminar 'Recht voor financiële professionals' 13 november 2018
Delissen Martens organiseert periodiek seminars voor accountants, fiscalisten en financials, gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van ondernemingsrecht tot huwelijksvermogensrecht, van tuchtrecht en privacywetgeving tot regelgeving over financieel toezicht. Wij doen dat op toegankelijke wijze en praktijkgericht, zodat u er direct uw voordeel mee kunt doen. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

'De intentieovereenkomst in de transactiepraktijk'

'Tuchtklachten Accountants en andere financiële dienstverleners (Wtra, NV COS en VGBA) als gevolg van de WWFT en fraudesignalen’' 

In het eerste uur staat de intentieovereenkomst in de transactiepraktijk centraal. Marina Verberkmoes zal ingaan op de gebruikelijke onderwerpen van een intentieovereenkomst, hoe die onderwerpen enerzijds vanuit het perspectief van koper en anderzijds vanuit het perspectief van verkoper nader ingevuld kunnen worden, de valkuilen bij het opstellen van een intentieovereenkomst en geschillen die naar aanleiding van een intentieovereenkomst kunnen ontstaan.

Tijdens het tweede uur wordt specifiek ingegaan op de regelgeving en tuchtrechtspraak voor financiële dienstverleners en het signaleren van fraudesignalen. Carene van Vliet zal ook met u doornemen wat de gevaren voor uzelf, uw organisatie en/of de organisatie van uw klant kunnen zijn in geval van doorzoeking, opsporing en vervolging door toezichthouders of justitie. In dit seminar komen ook de nodige praktijkvoorbeelden aan bod.

Seminarinformatie

Datum & Tijd 
13 november 2018
16.00 - 18.00 uur (aansluitend netwerkborrel)

Locatie
Sportlaan 40, Den Haag

Kosten
geen

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.