Seminars 'Recht voor accountants en belastingadviseurs' 2019

Aanmelden seminar 11 juni 2019

Houd me op de hoogte!

Delissen Martens organiseert ook in 2019 drie seminars voor accountants en belastingadviseurs, gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van Wwft tot aansprakelijkheid, van erfrecht tot ondernemingsrecht. Wij doen dat op een toegankelijke wijze en praktijkgericht, zodat u er direct uw voordeel mee kunt doen. Tevens bieden deze seminars u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

Graag nodigen we u voor deze seminars uit. U kunt zich aanmelden voor het seminar op  11 juni 2019 via bovenstaande aanmeldbutton. Het seminar onderwerp voor 12 november 2019 is nog niet bekend. Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit seminar? Dat kan via bovenstaande button.

Seminar dinsdag 11 juni 2019

'Aansprakelijkheid van accountants en belastingadviseurs'

De norm voor aansprakelijkheid van accountants en belastingadviseurs is telkens redelijk handelend en redelijk bekwaam, rekening houdend met de belangen van opdrachtgevers en (in toenemende mate?) derden. Olivier van Hardenbroek en Renske Teppema bespreken tijdens een seminar van twee uur de zorgplicht van de accountant en de belastingadviseur en hoe te voorkomen dat u aansprakelijk wordt gesteld en schadeplichtig wordt. Recente ontwikkelingen en jurisprudentie komen aan bod. U krijgt praktische tips en er is natuurlijk ruimte voor vragen en discussie.

Seminarinformatie

Datum 11 juni 2019
Tijd 16.00 - 18.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur)
  aansluitend netwerkborrel
Lokatie Sportlaan 40, Den Haag
Kosten geen

 

Alvast aanmelden voor het seminar 'Ondernemingsrecht' op 12 november 2019? Dat kan via onderstaande aanmeldbutton.

Aanmelden seminar 12 november 2019 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.