Lezing 'Actualiteiten Arbeidsrecht'

In deze lezing op 29 mei a.s. informeren wij u over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de Wet Werk en Zekerheid. Recente Hoge Raad-uitspraken geven weer nieuwe inzichten in de aanpak van uw zaken. Ook bespreken wij andere nieuwe wetgeving, zoals de wijzigingen in de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WML) met de gevolgen voor overwerk en vakantietoeslag en het concept wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans. De eerste ervaringen met de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG) delen wij ook graag met u.

Deze lezing is bedoeld voor diegenen die dagelijks werkzaam zij op het gebied van HR. Uitgangspunt is om nieuwe kennis en vaardigheden met u te delen, maar ook om interactief met u aan de slag te gaan.

Er zal worden stilgestaan bij:

  • Recente WWZ gerelateerde Hoge Raad uitspraken
  • Recente en toekomstige wetswijzigingen (WAB)
  • AVG

Lezinginformatie

Data 29 mei 2018
Tijd 14.30 - 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
  aansluitend borrel
Lokatie Sportlaan 40, Den Haag
Kosten geen
Sprekers Robbert Delissen en Merienke Zwaan

 

AANMELDEN

Gepubliceerd op: 26 april 2018 in Arbeidsrecht
Vragen?
Neem contact op met Merienke (M.M.) Zwaan-Stroband
Lezing 'Actualiteiten Arbeidsrecht'
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.