Netwerkevent Jong DM: Glühweinspecial

Jong DM nodigt jou uit voor een motivational speech door Paul van Ass. Paul van Ass is vooral bekend als voormalig bondscoach van de Nederlandse hockeymannen. Hij behaalde met de mannen finaleplaatsen tijdens de Olympische Spelen (2012), Hockey World League (2014) en het WK Hockey (2014). Zijn aantreden was omstreden, omdat hij geen trainersdiploma heeft en omdat hij gewaagde keuzes maakte voor de selectie. Maar voordat Paul bekend werd als bondscoach kocht hij op zijn 31e zijn eerste staalbedrijf. Tijdens de Glühwein special zal hij daarom vooral aandacht besteden aan hoe je als young professional hele relevante, niet voor de hand liggende keuzes kan maken die er echt toe doen. Je bent nooit te jong om het verschil te maken.

'Jong DM' bestaat uit de jonge advocaten van Delissen Martens te Den Haag. Delissen Martens is een middelgroot advocatenkantoor, dat continu bezig is met ontwikkeling en innovatie. Zo werkt Delissen Martens bijna volledig digitaal en is zij overgestapt op Het Nieuwe Werken: de advocatuur in een nieuw jasje.

Deze eerste Glühwein special kunnen we natuurlijk niet afsluiten zonder Glühwein op de aansluitende borrel.

Graag aanmelden, vóór 23 november 2018, via onderstaande aanmeldknop.

AANMELDEN

Datum & Tijd
Woensdag 28 november 2018
17.30 - 18.30 uur (aansluitend borrel)

Locatie
Delissen Martens, Sportlaan 40, Den Haag

Kosten
geen

Gepubliceerd op: 28 november 2018
Netwerkevent Jong DM: Glühweinspecial
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.