Seminar 'DBA, WAB, AVG voor financiële professionals'

Seminar dinsdag 11 september 2018

Aanmelden

'Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA)' 

'Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)'

'Gevolgen van de AVG voor accountants en fiscalisten'

In het eerste uur staan de WAB en de Wet DBA centraal. Merienke Zwaan zal de maatregelen die voor u belang zijn met u delen. Tijdens het tweede uur komen de gevolgen, van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) aan de orde. Mark Krul bespreekt welke verplichtingen de AVG voor accountants en fiscalisten met zich brengt, zoals de verscherpte eisen ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens en informatiebeveiliging.

Datum    11 september 2018
Tijd  16.00-18.00 uur (inloop vanaf 15.45  uur)
   aansluitend netwerkborrel
Lokatie    Sportlaan 40, Den Haag
Kosten  geen

 

Wij brengen voor deze seminars geen kosten in rekening. Gezien de beperkt beschikbare ruimte geldt wel dat wie het eerst komt, het eerst maalt. 
Wilt u met meerdere mensen (collega en/of klant) komen? Dat kan! Wel graag elke deelnemer apart aanmelden.  

Delissen Martens organiseert periodiek seminars voor accountants, fiscalisten en financials gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van ondernemingsrecht tot huwelijksvermogensrecht, van arbeidsrecht en privacywetgeving tot regelgeving over financieel toezicht. Wij doen dat op toegankelijke wijze en praktijkgericht. Zodat u er meteen wat mee kunt. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

Gepubliceerd op: 12 juli 2018 in Arbeidsrecht, Privacy
Seminar 'DBA, WAB, AVG voor financiële professionals'
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.