Seminar 'Privacy: in 10 stappen compliant'

"Bedrijven in paniek over Europese privacywet", Financieel Dagblad 14 augustus j.l.

En die paniek is niet voor niets. Op 25 mei 2018 moet u voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De tijd dringt. De AVG legt organisaties nieuwe vergaande verplichtingen op bij het verwerken van persoonsgegevens en versterkt de rechten van degenen waarvan persoonsgegevens worden verwerkt. De AVG wordt dus van toepassing op alle bedrijven en instanties die persoonsgegevens bezitten of verwerken. Voor het midden- en kleinbedrijf geldt een aantal uitzonderingen. 

Het vergt tijd om geheel compliant te worden. Als u nog niet bent begonnen met het inzichtelijk maken van uw gegevensverwerkingen en het doorvoeren van noodzakelijke maatregelen, dient u daar nu mee te beginnen. Wij informeren u graag over uw verplichtingen onder de AVG en de te nemen stappen. Neemt u daarom deel aan ons seminar “In 10-stappen compliant”.

Advocaat privacyrecht Mark Krul geeft een toelichting op de verplichtingen uit AVG en bespreekt welke maatregelen u dient te nemen om te voldoen aan de strenge regels.   

Aanmelden niet meer mogelijk

 

Datum        maandag 27 november 2017
Tijd             15.30 - 17.30 uur (aansluitend borrel) 
Locatie       Sportlaan 40, 2566 LB  Den Haag
Kosten        geen

 

Gepubliceerd op: 1 november 2017 in Privacy
Seminar 'Privacy: in 10 stappen compliant'
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.