Seminar 'Wwft voor accountants en belastingadviseurs'

Seminar dinsdag 5 maart 2019

'De Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft)'

Aanmelden 5 maart 2019

 

Bas Martens spreekt over de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). Hij behandelt de wijzigingen onder de 4e (5e en 6e) anti-witwasrichtlijn, het project ‘niet-melders’ van het OM, actuele tuchtrechtspraak. Hij geeft u praktische handvatten om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van pogingen tot witwassen. En hij praat u bij over de focus van toezichthouders op accountants en belastingadviseurs.

Datum 5 maart 2019
Tijd 16.00-18.00 uur (inloop vanaf 15.45 uur)
  aansluitend netwerkborrel
Locatie Sportlaan 40, Den Haag
Kosten geen

Wij brengen voor deze seminars geen kosten in rekening. Gezien de beperkt beschikbare ruimte geldt wel dat wie het eerst komt, het eerst maalt. 
Wilt u met meerdere mensen (collega en/of klant) komen? Dat kan! Wel graag elke deelnemer apart aanmelden.  

Delissen Martens organiseert periodiek seminars voor accountants, belastingadviseurs en financials gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van ondernemingsrecht tot huwelijksvermogensrecht, van arbeidsrecht en privacywetgeving tot regelgeving over financieel toezicht. Wij doen dat op toegankelijke wijze en praktijkgericht. Zodat u er meteen wat mee kunt. Tevens bieden deze bijeenkomsten u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.

Geplande seminars

  • 11 juni 2019 'Aansprakelijkheidsrecht'
  • 12 november 2019 'Ondernemingsrecht'

Houd me op de hoogte

Gepubliceerd op: 7 februari 2019 in Strafrecht
Vragen?
Neem contact op met René (R.) Willemsen
Seminar 'Wwft voor accountants en belastingadviseurs'
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.