Bevestiging inschrijving webinar ‘Wwft voor de kunstsector’ 30 oktober 2019

Leuk dat je je hebt aangemeld voor ons webinar over de Wwft! Bas en Suzanne hebben er veel tijd in gestoken en gaan je alles vertellen over welke regels gaan gelden onder de nieuwe anti-witwasregels voor de kunstsector.

Noteer woensdag 30 oktober om 15:00 in je agenda. Je ontvangt voor het webinar de link waarmee je kunt inloggen. Het webinar duurt ongeveer 30 minuten. 

Bas en Suzanne geven al jaren trainingen op het gebied van de Wwft, zowel bij ons op kantoor als extern. Vanwege het grote succes hebben we besloten de training door te vertalen naar dit webinar, zodat hij meer mensen kan bereiken.

Met vriendelijke groet,

Bas Martens en Suzanne Hendrickx

P.S. Wil je een collega of relatie uitnodigen? Dat mag uiteraard. Er is geen maximum aan het aantal deelnemers en ook zij kunnen zich aanmelden via de webinar aanmeldsite.

Sportlaan 40 
2566 LB  Den Haag 
T +31 70 311 54 11

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.