Kantoor Delissen Martens Corona Helpdesk

Corona Helpdesk

De uitbraak van het coronavirus heeft bedrijven en hun werknemers over de hele wereld getroffen. Ook voor veel Nederlandse bedrijven en zzp’ers heeft het coronavirus ingrijpende gevolgen. Het kabinet kondigde een enorm pakket met noodmaatregelen aan. Wij hebben een aantal juridische vragen en antwoorden over de gevolgen van het coronavirus voor u op een rijtje gezet. Daarnaast bieden wij juridische ondersteuning aan getroffen ondernemers en zzp’ers.

Lees hier de meest gestelde vragen

Juridische ondersteuning voor (getroffen) ondernemers en zzp’ers

Ondernemers en zzp’ers worden getroffen door het coronavirus en dit levert veel juridische vragen op. Wij bieden juridische ondersteuning op verschillende rechtsgebieden. Een aantal vragen hebben wij al beantwoord in onze blogs.

Heeft u meer juridische vragen? Neem vrijblijvend contact op. U kunt 24/7 een mail sturen naar coronahelpdesk@delissenmartens.nl of uw vraag stellen via onderstaand formulier. Daarnaast zijn wij bereikbaar gedurende kantooruren op +31 70 311 5411 (van 8.00 – 18.00 uur).

Neem contact op

 

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

/ Over ons

Onze advocaten verstaan het vak, zijn nuchter en oplossingsgericht. U kunt erop rekenen dat wij van toegevoegde waarde zijn.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.