Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Interne cursus 'WHOA' 8 december 2020

Interne cursus 'WHOA' voor de advocaten van Delissen Martens. De cursus wordt gegeven door René Willemsen en Rik Buitenhuis.

Dinsdag 8 december a.s., geven René Willemsen en Rik Buitenhuis een interne cursus over de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA).  Deze wet, die 1 januari 2021 in werking treedt, maakt het voor ondernemingen gemakkelijker om via een akkoord met schuldeisers en aandeelhouders tot herstructurering van schulden te komen en zo een faillissement af te wenden. De verwachting is dat komend jaar veel bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis gebruik gaan maken van  de WHOA.

Meld je aan via de button!

Datum:dinsdag 8 december 2020 van 14:30 - 15:30
Locatie: Fysiek of via Zoom
Kosten: € 80,-- (excl. btw)

Punten: 1 PO-punt

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus.

Interne cursus 'WHOA'  8 december 2020

Sprekers

René Willemsen

René Willemsen

Rik Buitenhuis

Rik Buitenhuis

Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.