Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Online cursus 'De Letselschaderegeling in de praktijk'

De praktijk is weerbarstiger dan de theorie. In deze cursus belicht de zeer ervaren letselschaderegelaar Jarco van de Ketterij de mogelijkheden een letselschadezaak praktisch, goed en doeltreffend af te wikkelen.

Welke stappen neem je om de omvang den schade correct vast te stellen? Hoe stel je het causaal verband tussen letsel(schade) en het ongeval vast? 

Tijdens deze cursus staat de praktijk centraal. Hoe ga je voortvarend aan de slag en wat doe je bij problemen? Met 'tips and tricks'. Daarnaast wordt ingegaan op de inschakeling en samenwerking met specialisten. Welke specialisten schakel je in? Hoe werk je goed - en volgens de regels - samen? Tot slot komt de afwikkeling van letselschade aan bod. Een klap er op geven, maar wel volgens de ‘best practises’ die in acht genomen moeten worden.
Er zullen diverse casussen besproken worden. 

Onderwerpen:

  • Letselschaderegeling: vaststellen van de letselschade
  • Inschakeling en samenwerking met specialisten
  • Afwikkeling letselschade
Datum:vrijdag 20 november 2020 van 14.00 - 17.15
Locatie: online via Zoom
Kosten: €195,-- (excl btw)

Punten: 3 PO-punten, juridisch (gemiddelde tijdsbesteding 4 uur)

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus.

Online cursus 'De Letselschaderegeling in de praktijk'

Spreker

Jarco van de Ketterij

Jarco van de Ketterij

  • Grondlegger Injuriam Expertise
  • Register Expert Letselschade(NIVRE)
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.