Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Verdiepingscursus Wwft

In deze verdiepingscursus praten we u bij over de relevante onderdelen van de Wwft voor advocaten en de actualiteiten als gevolg van de invoering van de Vijfde Anti-witwasrichtlijn en het UBO-register.

Wij gaan er daarbij vanuit dat u over basiskennis van de Wwft beschikt. Er zal tevens aandacht worden besteed aan de wijze waarop uw kantoororganisatie kan worden ingericht om aan de verplichtingen uit de Wwft te voldoen. 

De cursus zal worden gegeven door Suzanne Hendrickx en Bas Martens. Zij adviseren advocatenkantoren op het gebied van regelgeving voor advocaten, tuchtrecht en Wwft.

Datum:donderdag 9 december 2021 van 15:00 - 17:15 uur
Locatie: Online
Kosten: € 125,-- (excl. btw)

Punten: 2 PO-punten, juridisch

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus.

Verdiepingscursus Wwft

Sprekers

Bas Martens

Bas Martens

  • Advocaat, managing partner Delissen Martens 
  • Mede-oprichter Advius

Suzanne Hendrickx

Suzanne Hendrickx

  • Advocaat bij SHE legal
  • Mede-oprichter Advius
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.