Cursus

Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Training 'Intervisie begeleider'

Sinds 1 maart 2020 is de Kwaliteitstoets Advocatuur van kracht. Eén van de manieren om aan deze toets te voldoen betreft intervisie, welke dan begeleid moet worden door een erkend begeleider. Deze training van 3 dagdelen leidt je op tot erkend intervisiebegeleider.

De training wordt gegeven door Petra Beishuizen en Anton-Pieter van Logtestijn, twee ervaren begeleiders en juristen. 
Je krijgt een aantal handvatten aangeboden, we gaan aan de slag met gesprekstechnieken, stellen van vragen en omgaan met weerstand. En we zullen veel oefenen met het begeleiden van intervisies.

Tegen een lage prijs krijg je hoge kwaliteit. Na het volgen van deze opleiding kun je je laten inschrijven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Mocht de training niet doorgaan vanwege de corona situatie, dan zal de training, in overleg, verzet worden naar juli/augustus. 

Datum:dinsdag 9 juni 2020 van 9.30 - 17.00 uur
 donderdag 18 juni 2020 van 9.30 - 12.30 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 600,-- (excl btw)

Punten: 9 PO-punten, niet-juridisch

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus.

Training 'Intervisie begeleider'

Sprekers

Petra Beishuizen

Petra Beishuizen

  • advocaat, mediator, partner Delissen Martens
  • oprichter van de Holistic Practice Hub
  • hoofddocent van de opleiding Holistic Lawyer/Practitioner

Anton-Pieter van Logtestijn

Anton-Pieter van Logtestijn

Anton-Pieter van Logtestijn is de oprichter en eigenaar van Symbius. Hij is zowel bedrijfseconomisch als juridisch opgeleid en heeft ruim twintig jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, zowel op strategisch en tactisch als op uitvoerend niveau. Anton-Pieter is authentiek, open, eerlijk, relativerend, spiegelend en prikkelend. Hij heeft gevoel voor sfeer en kwaliteit, is betrouwbaar en betrokken, en luistert graag naar wat een ander te zeggen heeft. Hij haalt graag het beste uit zichzelf én uit een ander.

Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.