Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,6
rating 8,6
717 beoordelingen

Webinar 'Mensen lezen met Micro-expressie analyse'

Tijdens dit webinar krijgt u een wetenschappelijke methode aangeboden die u leert minimale non-verbale signalen te herkennen en te interpreteren. Een skill waar u de rest van uw leven wat aan heeft!

In de populaire serie Lie to me werd het grote publiek bekend gemaakt met het fenomeen micro- expressies (https://www.youtube.com/watch?v=bWyhsqh_e9s&t=88s). Een micro-expressie is een snelle oncontroleerbare expressie op het gezicht, die waardevolle informatie geeft over hoe iemand zich echt voelt. Deze micro-expressie is even zichtbaar op het gezicht maar verdwijnt ook weer razendsnel.

Was de skill van micro-expressies lezen tot voor kort nog het privilege van organisaties als de FBI en de CIA, tegenwoordig kunnen ook andere professionals leren gezichtsexpressies te signaleren en interpreteren en deze kennis te gebruiken in het dagelijks werk. Is iemand echt overtuigt, is dit de juiste kandidaat voor een functie, heeft je projectmedewerker er nog vertrouwen in? Roept mijn opmerking irritatie op? Spreekt iemand de waarheid? Tijdens deze bijeenkomst krijg je een wetenschappelijke methode aangeboden die je leert minimale non-verbale signalen te herkennen en te interpreteren. Een skill waar je de rest van je leven wat aan hebt!

Programma

  • 0-meting zien van micro-expressies
  • Micro-expressie training
  • 7 professionele thema’s
  • 1- meting
  • Toepassing leugendetectie
  • Lezen van andere non-verbale informatie
Datum:donderdag 24 juni 2021 van 15.00 - 17.15 uur
Locatie: Online via Webinargeek en Zoom
Kosten: € 125,-- excl btw

Punten: 2 PO-punten, niet-juridisch

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze cursus.

Webinar 'Mensen lezen met Micro-expressie analyse'

Spreker

Job Boersma

Job Boersma

Job Boersma is psycholoog, auteur en gespreksleider/moderator. Hij geeft trainingen rond strategische gespreksvoering zoals onderhandelen, toezichthouden en conflicthantering. Zijn missie is om de kwaliteit van gesprekken te verbeteren wanneer professionals elkaar beïnvloeden bij besluitvorming, lastige conflicten, onderhandelingen of dialogen. Hij gebruikt daarvoor een combinatie van de Harvard methode van onderhandelen en mediëren, dialoogvormen en lichaamstaal en emotie-analyse. Job Boersma schreef de boeken 'Ik weet dat u liegt' en 'Harder praten helpt niet'.

Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.