DM Academy

Cursisten zijn erg tevreden over de DM Academy en geven een:
8,8
8,8
390 beoordelingen

DM Academy is het opleidingsinstituut van Delissen Martens. Sinds 1 januari 2014 is het opleidingsinstituut officieel erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

DM Academy voorziet in de behoefte aan het behalen van PO-punten (Permanente Opleiding), het vergaren van kennis en het inhoudelijk profileren door middel van het bieden van cursussen. De cursussen onderscheiden zich op het gebied van presentatie, bereikbaarheid, tijdsduur, efficiency en kosten.

De cursussen worden door zowel advocaten van Delissen Martens, als door externe sprekers gegeven.

Erkenningslogo-kleur-in-jpg-email

Alle Cursussen

Deze cursus is vol. Wilt u op de reservelijst stuur dan een mail naar info@dm-academy.nl.

Cursus 'Jaarrekening lezen'

Als u ook wel eens het idee heeft dat u met meer kennis over de jaarrekening beter beslagen ten ijs kunt komen, dan is de Verdiepingscursus Praktijkgericht Jaarrekening lezen dé cursus voor u.
5 PO-cursus over 2 dagen verdeeld: 15 november en 25 november 2019.

Datum: vrijdag 15 november 2019 van 15.00 - 18.15 uur
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: € 350,-- (excl btw)

Punten: 5 PO-punten, juridisch

Cursus 'De Letselschaderegeling in de praktijk'

De praktijk is weerbarstiger dan de theorie. In deze cursus belicht de zeer ervaren letselschaderegelaar Jarco van de Ketterij de mogelijkheden een letselschadezaak praktisch, goed en doeltreffend af te wikkelen.

Datum: donderdag 28 november 2019 van 14.30 - 17.45
Locatie: Sportlaan 40, Den Haag
Kosten: €195,-- (excl btw)

Punten: 3 PO-punten, juridisch

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.