Seminar 'Wab en Ondernemingsrecht voor accountants' 12 november 2019

Sophie Stolker en René Willemsen bespreken tijdens een seminar van twee uur actualiteiten, nieuwe wet- en regelgeving en relevante jurisprudentie op het gebied van Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

Sophie zal stilstaan bij de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab),die op 1 januari 2020 in werking treedt en bij de problematiek rondom 'slapende dienstverbanden' (en het compensatiefonds van het UWV).
René bespreekt o.a. ontwikkelingen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en selectieve betaling van crediteuren. Daarnaast besteedt hij aandacht aan enkele belangrijke wetsvoorstellen (o.a. over personenvennootschappen).

U krijgt praktische tips en er is natuurlijk ruimte voor vragen en discussie. We sluiten af met een borrel.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor dit seminar. 

Seminarinformatie

Datum & Tijd 
dinsdag 12 november 2019
16.00 - 18.00 uur (aansluitend netwerkborrel)

Locatie
Sportlaan 40, Den Haag

Kosten
geen

/ Sprekers seminar 12 november 2019

Gepubliceerd op: 7 oktober 2019 in Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht
Vragen?
Neem contact op met René (R.) Willemsen
Seminar 'Wab en Ondernemingsrecht voor accountants' 12 november 2019
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.