Bestuursrecht

Bestuursrechtadvocaten met proceservaring

Vergunning geweigerd of ingetrokken? Dreigt uw bedrijf gesloten te worden? Hoe kunt u een wijziging van het bestemmingsplan bewerkstelligen? Klacht indienen bij de overheid, gemeente, provincie? Bezwaar maken tegen een beslissing van de overheid?
Elk geschil tussen burger en/of bedrijf en overheid, of dit nu de gemeente, de provincie of het rijk is, valt onder de werking van het Bestuursrecht.

Wat kunnen onze advocaten bestuursrecht voor u betekenen?

Delissen Martens heeft bestuursrechtspecialisten die niet alleen over veel proceservaring beschikken, maar tevens advies verlenen gedurende het bestuursrechtelijk voortraject, opdat conflicten zoveel mogelijk worden vermeden. 

Zelf digitaal een aanvraag, bezwaarschrift of verzoek opstellen?

Wij stellen kosteloos standaard modellen van contracten en overeenkomsten ter beschikking. Met deze modellen kunt u zelf digitaal contracten en overeenkomsten opstellen, bewerken en ondertekenen. 

U kunt op elk moment de hulp van een van onze bestuursrecht advocatne daarbij inroepen en/of het eindresultaat laten beoordelen.

Gratis interactieve modellen bestuursrecht

 

Meld u eerst kosteloos aan!

/ Team Bestuursrecht

Jeroen (J.S.) Maas

Jeroen (J.S.) Maas

Advocaat / partner

Vragen over Bestuursrecht?
Neem contact op met Michaël (M.J.) van Basten Batenburg

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
09.12
Verlaten vrachtwagens langs de weg
03.12
De schaduwzijde van goedkope chauffeurs uit Oost-Europa
21.07
Transport dieren per vliegtuig

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.