Omgevingsrecht

Het omgevingsrecht regelt de fysieke ruimte om ons heen. Doordat de ruimte in Nederland steeds schaarser wordt, wordt het indelen van de beschikbare ruimte in toenemende mate complexer. Verschillende belangen spelen hierbij een rol. Bij elk besluit dat de overheid ten aanzien van de (openbare) ruimte neemt, zal een afweging moeten worden gemaakt tussen deze, niet zelden tegenstrijdige, belangen.

Onze gespecialiseerde advocaten staan u graag bij in geschillen met de overheid. Denkt u hierbij aan procedures over wijziging van een bestemmingsplan of een omgevingsvergunning die is afgewezen. Meer informatie kunt u hieronder lezen.

Vragen over Omgevingsrecht?
Neem contact op met Janina (J.E.) Hamann

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.