Waarvoor kunt u bij onze familierechtadvocaten en mediator terecht?

Onze familierechtadvocaten kunnen u bijstaan bij zowel mediations als procedures in geval van scheiding. Zij adviseren over zaken als:

  • De scheidingsprocedure
  • Kinderen en alimentatie
  • Financiële zekerheid
  • Ouderschapsverlof
  • Opvoedingstaken
  • Verdeling van het huis
  • Zorgtaken
  • Omgangsregelingen en partneralimentatie.

Ook kunnen zij u informeren over de mogelijkheid om te scheiden via overlegscheiding: in overleg scheiden zonder procedure voor de rechter, met elk een eigen advocaat.  De familierechtadvocaten van Delissen Martens zijn aangesloten bij de Vereniging voor Collaborative Divorce Lawyers. 

De familierechtadvocaten van Delissen Martens staan u graag bij.

Delissen Martens heeft gespecialiseerde familierechtadvocaten in huis die u kunnen helpen bij een echtscheiding of andere familierechtelijke zaken. Zij adviseren tevens dga’s en ondernemers over alimentatie en alles wat daarbij komt kijken.  Onze familierechtadvocaten zijn aangesloten bij de vFAS (vereniging voor Familierechtadvocaten en scheidingsbemiddelaars). Zij hebben dan ook een zeer specialistische achtergrond en ruime ervaring op het gebied van familierecht. 

Heeft u vragen over de echtscheidingsprocedure of andere familierechtelijke zaken?  Of bent u op zoek naar een ervaren familierechtadvocaat? Neem dan contact met ons op.  Wij helpen u graag.

/ Team Familierecht

Petra (M.P.J.) Frederiks

Petra (M.P.J.) Frederiks

Advocaat/mediator

Petra (P.R.) Beishuizen

Petra (P.R.) Beishuizen

Advocaat/mediator/partner

Vragen over Advocaat scheiding?
Neem contact op met Petra (P.R.) Beishuizen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

/ Over ons

Onze advocaten verstaan het vak, zijn nuchter en oplossingsgericht. U kunt erop rekenen dat wij van toegevoegde waarde zijn.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.