Op dinsdag 7 oktober jl. is door de Eerste Kamer de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) aangenomen. Deze wet maakt het voor ondernemingen gemakkelijker om via een akkoord met schuldeisers en aandeelhouders tot herstructurering van schulden te komen en zo een faillissement af te wenden. Deze nieuwe wet kan bedrijven helpen die hard zijn geraakt door de corona-crisis.

Heeft u vragen over de WHOA? Neem vrijblijvend contact op met ons WHOA-team via whoa@delissenmartens.nl of via 070 311 54 11.

Webinar WHOA 26 januari 2021

Dinsdag 26 januari a.s. organiseren wij voor de tweede keer een webinar over de WHOA. Wilt u dit graag bijwonen? U kunt zich hier aanmelden.

/ Team WHOA

René (R.) Willemsen

René (R.) Willemsen

Advocaat / partner

Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Advocaat / partner

Vragen over WHOA?
Neem contact op met René (R.) Willemsen

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
21.01
Eerste ervaringen WHOA
21.10
De WHOA: een nieuwe wet om faillissementen te voorkomen?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.