Onderwijsrecht Delissen Martens

Onderwijsrecht

Heeft de overheid de subsidie aan uw onderwijsinstelling beƫindigd of een korting toegepast? Bent u als schoolbestuur voornemens om een kind te schorsen of te verwijderen, maar wilt u weten of u aan uw zorgplicht heeft voldaan? Heeft u als student besloten tussentijds te stoppen met uw opleiding en vraagt u zich af of u het volledige collegegeld verschuldigd bent?

Onze advocaten Onderwijsrecht zijn bekend met het reilen en zeilen binnen de onderwijssector en kunnen u begeleiden bij uw weg door de complexe wet- en regelgeving van het onderwijsrecht. Indien er een geschil ontstaat, kunnen wij namens u optreden. Ook kunnen wij fungeren als sparringpartner, bijvoorbeeld bij een opkomende reorganisatie of bij het schrijven van de beleidsregels van de school. Het kan wenselijk zijn om een conflict buiten de rechtszaal op te lossen. Voor dergelijke situaties hebben wij mediators in huis die u kunnen bijstaan.

Zowel onderwijsinstellingen, werknemers, ouders als studenten kunnen bij ons terecht. Onze advocaten en juristen adviseren en procederen in de volgende subgebieden:

/ Team Onderwijsrecht

Vragen over Onderwijsrecht?
Neem contact op met Janina (J.E.) Hamann

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)
06.03
Nieuwe beleidsregels voor Haagse kinderdagverblijven

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.