Donne (S.K.N.) Kaars Sijpesteijn-Gan

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Donne was na haar afstuderen werkzaam als advocaat bij Nauta van Haersolte te Rotterdam. Zij hield zich daar bezig met de algemene praktijk en met name het Arbeidsrecht. In 1986 trad zij in dienst bij de ANWB afdeling Rechtshulp. Zij adviseerde  de leden van de ANWB op het gebied van het verkeersrecht, had een letselschadepraktijk en daarbij loste zij arbeidsrechtelijke geschillen op. Van 1998 tot 2006 was zij partner bij In Consensus, een juridisch advies- en bemiddelingsbureau op het gebied van Arbeidsrecht. Vanaf 2006 is zij verbonden aan Delissen Martens.

Met haar ruime ervaring op het gebied van Arbeidsrecht  komt Donne op voor de belangen van  werknemers op alle niveaus van junior medewerker tot senior manager van multinationals. Voor werkgevers, directies van middelgrote en kleine ondernemingen is Donne een waardevolle adviseur. Donne is betrokken bij haar cliënt, denkt actief mee met haar cliënt en haar advisering is toegespitst op de betreffende cliënt.
Donne houdt zich bezig met alle facetten van het arbeidsrecht.

/ Specialisme

Opleiding

Erasmus Universiteit Rotterdam, 1980

Nevenfuncties

  • Lid Landelijke Commissie Administratieve Overtredingen van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB)
  • Bestuurslid Hoogeschoolraad  Rotterdam
  • Coach van afgestudeerde juristen van de Erasmus School of Law

Lidmaatschap

Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten (VHAA) 

Talen

Engels, Hakka (Chinees dialect), Frans, Duits, Maleis


/ gerelateerd nieuws


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.