Eveline (E.J.) Doorn

HR manager

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

 Eveline werkt sinds 2016 bij Delissen Martens. Ze is verantwoordelijk voor human resources.

Relevante werkervaring

In 2002 rondde zij haar opleiding Personeel & Arbeid af aan de Hogeschool van Utrecht. Sindsdien werkt zij in verschillende HR-functies en verbreedde ze haar kennis aan met o.a. Arbeids- en Organisatiepsychologie, Mediation en NLP.

Ze voelt zich thuis als HR-manager bij Delissen Martens. “De uitdaging om het HR-beleid continue aan te laten sluiten bij de strategie van kantoor en gezamenlijk het beste resultaat te behalen geeft mij veel voldoening. De spirit en passie voor het werk bij de medewerkers van Delissen Martens zijn merkbaar. Het team is toegankelijk, levert kwaliteit en werkt samen. Het werken met en voor deze collega’s ervaar ik dan ook als motiverend en als een eer.”

Eveline in drie woorden

Sensitief, gedreven, zorgvuldig


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.