Gloria (G.M.S.) Heutinck-Gomes

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Gloria is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, procesrecht en incassozaken. Met haar expertise adviseert ze ondernemingen en particulieren en procedeert ze als dat nodig is. Gloria is zeer bedreven in het voeren van procedures waarbij aandeelhouders aansprakelijk zijn gesteld door medeaandeelhouders. Ook heeft ze ruime ervaring met het voeren van procedures bij de Ondernemingskamer.

Gloria is te kenmerken door haar passie voor het rechtssysteem en haar ambitie om de belangen van haar cliënten te behartigen. Feitenkennis staat bij haar hoog in het vaandel. Aan de hand van de feiten kiest zij een passende strategie voor de procedures en schikkingen van haar cliënten. 

In 2012 heeft Gloria haar master Privaatrecht afgerond. Na haar studie was ze werkzaam als wetenschappelijk docent voor onder andere het vak privaatrecht en procesrecht op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft Gloria, als consulent, juridisch advies gegeven aan particulieren bij een vakbond. Vanaf februari 2015 is ze werkzaam geweest als advocaat bij een advocatenkantoor in Den Haag.

Opleiding

  • Erasmus Universiteit Rotterdam, 2012
  • Hofstra University New York, 2012

Talen

Engels, Portugees, Creools (Kaapverdië) 

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Gloria Heutinck-Gomes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van
advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht
  • Verbintenissenrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.