Gloria (G.M.S.) Heutinck-Gomes

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Gloria Heutinck- Gomes begon haar carrière als advocaat in 2012. Sinds 2020 is zij werkzaam bij Delissen Martens. 

Specialisme

Haar specialisme ligt in procesrecht, contractenrecht, (bestuurders)aansprakelijkheidsrecht en incassozaken. Binnen deze rechtsgebieden procedeert en adviseert zij regelmatig voor ondernemingen en particulieren.
Ze is een ervaren advocaat. "Ik heb veel ervaring in het voeren van procedures bij rechtbanken en gerechtshoven betreffende contracten en aansprakelijkheid."

Haar aanpak

Ze onderscheidt zich in haar aanpak door haar betrokkenheid, oog voor de belangen van ondernemer en haar pro – actieve houding. “Ik vind het belangrijk om vooraf de mogelijke routes op een rij te zetten maar ook de mogelijke acties van andere partijen zodat de cliënt vooraf weet waar hij of zij aan toe is.” Een aanknopingspunt kan naar haar oordeel tot een ommekeer in een uw zaak leiden.

Opleiding

Gloria heeft als wetenschappelijk docent gewerkt op de Erasmus Universiteit Rotterdam waarbij zij onder andere de vakken privaatrecht en procesrecht heeft gedoceerd. Zij heeft dan ook ervaring in het doen van onderzoek naar het recht.

Bekijk het CV van Gloria

Opleiding

  • Erasmus Universiteit Rotterdam, 2012
  • Hofstra University New York, 2012

Talen

Nederlands, Engels, Portugees, Creools (Kaapverdië) 

 Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.