Irene (I.) Kroezen

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds maart 2019 is Irene werkzaam bij Delissen Martens.

Specialisme

Irene richt zich op de internationale kant van de familierechtpraktijk. Irene adviseert in diverse internationale dossiers ten aanzien van echtscheidingen, alimentatiezaken, huwelijksvermogensrechtelijke zaken en geschillen over de kinderen.

Haar drijfveer als advocaat?

“Mensen helpen met een juridisch conflict, waarbij ook voldoende aandacht is voor de emotionele aspecten van een zaak. Daarbij vind ik het van belang oog te hebben voor de toekomst van cliënten, zodat zij ook na het conflict weer zo goed mogelijk verder kunnen. .”

Haar omgeving ligt haar nauw aan het hart. Dat geldt ook voor haar cliënten. “Ik ben erg betrokken bij de zaken die ik behandel. Een juridisch conflict kan heel stressvol en emotioneel zijn, daar ben ik mij goed van bewust. Ik probeer daarom ook met zo veel mogelijk begrip op zoek te gaan naar de beste oplossing voor client.”

Haar aanpak

Ze is niet alleen meelevend en betrokken, ze gaat ook doortastend te werk. “Ik probeer heel goed te achterhalen waar een zaak precies over gaat; om erachter te komen wat er daadwerkelijk speelt en hoe ik mijn cliënt op de best mogelijke manier kan helpen.”

Relevante werkervaring

Irene heeft veel werkervaring met de internationale kant van familierecht, doordat ze enkele jaren bij het Centrum Internationale Kinderontvoering heeft gewerkt. Tijdens deze periode heeft ze zich voornamelijk beziggehouden met crossborder mediation, juridische advisering en Europese projecten ten aanzien van kinderontvoering. Hierdoor heeft ze veel ervaring met internationale partijen en oog voor culturele verschillen.

Daarnaast heeft Irene als juridisch medewerker familierecht gewerkt bij het Gerechtshof in Den Haag. “Door mijn werkervaring bij het Gerechtshof, heb ik inzicht gekregen in de wijze waarop rechterlijke beslissingen tot stand komen binnen het familierecht. Hierdoor kan ik een zaak van twee kanten bekijken en kan ik goed adviseren over de mogelijke uitkomst.”

Irene in drie woorden

Integer, doortastend, betrokken

Bekijk het CV van Irene

Opleiding

Universiteit van Amsterdam, 2015 

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.