Irene (I.) Kroezen

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Sinds maart 2019 is Irene werkzaam bij Delissen Martens. Zij richt zich op de internationale kant van de familierecht praktijk. Irene adviseert in diverse internationale dossiers ten aanzien van echtscheidingen, alimentatiezaken, huwelijksvermogensrechtelijke zaken en geschillen over de kinderen.

Irene is sinds het begin van haar rechtenstudie geïnteresseerd geweest in het familierecht. In het bijzonder heeft het internationaal familierecht haar aandacht gewekt toen zij zich in haar werk bezig hield met internationale kinderontvoering. Irene is zich er bewust van dat een familiekwestie met een internationaal aspect veelal een andere, meer specialistische, aanpak vergt. Aandacht voor cultuurverschillen tussen ouders en echtgenoten mag daarbij niet ontbreken.

In 2015 heeft Irene haar master privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam met goed gevolg afgerond. Na haar studie heeft Irene enkele jaren bij het Centrum Internationale Kinderontvoering gewerkt. Zij heeft zich hier beziggehouden met crossborder mediation, juridische advisering en Europese projecten ten aanzien van kinderontvoering. Irene heeft zich door middel van een basisopleiding verder verdiept in mediation. Voor haar indiensttreding bij Delissen Martens heeft Irene als juridisch medewerker familierecht gewerkt bij het Gerechtshof in Den Haag. Daardoor heeft zij inzicht gekregen in de wijze waarop rechterlijke beslissingen tot stand komen binnen het familierecht.

 

 

Opleiding

Universiteit van Amsterdam, 2015 

Cliënten over Irene

Timely, thorough, and most of all human approach.Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.