Katrien (C.G.A.) van Stratum

Advocaat/mediator

Bel mij terug:

(* verplichte velden)

Katrien van Stratum is een ervaren en veelzijdige familierechtadvocaat en scheidingsmediator (vFAS/MfN). Zij is sinds 2009 verbonden aan Delissen Martens advocaten en was daarvoor werkzaam bij een niche familierechtkantoor in Den Haag.

Katrien houdt zich met name bezig met (financieel complexe) echtscheidingen, huwelijksvermogensrechtelijke kwesties en alimentatiezaken, en staat in dat kader naast particulieren ook veel ondernemers bij. Daarnaast adviseert en procedeert zij op het gebied van het erfrecht.

Katrien is ook werkzaam als cassatieadvocaat. Hiermee geeft zij invulling aan haar interesse in het procesrecht en vervult zij haar behoefte aan juridische verdieping. Zij is lid van de Vereniging van Civiele Cassatieadvocaten en ingeschreven als advocaat bij de Hoge Raad der Nederlanden. Voor een impressie van de door haar behandelde zaken kijk hier.

De cliënten van Katrien omschrijven haar als een doortastende en no-nonsense advocaat. Zij heeft hart voor de zaak, is direct en komt met creatieve oplossingen. Zij streeft naar een oplossing in der minne maar gaat een procedure waar nodig niet uit de weg.

Opleiding

  • Universiteit van Tilburg, 2005
  • Mediation vFAS / IMFO

Lidmaatschappen

  • Vereniging Civiele Cassatieadvocaten (VCCA)
  • Vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS)
  • Nederlandse Vereniging voor Procesrecht (NVvP)
  • Mediationfederatie Nederland (MfN)

Talen

EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied.