Marina (M.) Verberkmoes-Cota

Advocaat/partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Marina is advocaat sinds 2009. Zij begon als advocaat-stagiaire bij Delissen Martens en is sinds 2017 partner Ondernemingsrecht.

Specialisme

Marina adviseert middelgrote en grote ondernemingen, start-ups, aandeelhouders en bestuurders over herstructureringen, corporate governance, fusies, overnames, joint ventures en andere samenwerkingsvormen. Daarnaast adviseert en procedeert zij over overnamegeschillen, aandeelhoudersgeschillen en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders.

Haar aanpak

Betrokken, oplossingsgericht en integer: eigenschappen die Marina als advocaat vormen. “Ik vind het belangrijk om mijn cliënten te ontzorgen. Ondernemers hebben het al druk genoeg met het drijven van hun onderneming en het liefst wil je ze zo min mogelijk met details lastigvallen. Ik probeer dan ook om mijn schriftelijke adviezen kort en krachtig te houden.”

Marina in drie woorden

Betrokken, oplossingsgericht, integer

Bekijk het CV van Marina

Opleiding

  • Grotius Vennootschaps- en Ondernemingsrecht, 2013
  • Universiteit Leiden, 2007

Lidmaatschap

Vereniging Corporate Litigation (VCL)

Talen

Nederlands, Engels, Servo-KroatischNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.