Niels (N.) van den Bos

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Niels is sinds 2020 werkzaam als jurist bij Delissen Martens. Zowel ondernemingen en particulieren kunnen bij hem terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken.

Zijn  drijfveer als jurist?

Zijn drijfveer om de advocatuur in te gaan? Dat ligt bij het op willen komen voor de belangen van individuen, in combinatie met zijn sterke gevoel voor rechtvaardigheid. “Voor mij is het belangrijk om mensen te helpen. Ik ben een verbinder. Mijn sterkste kanten liggen voornamelijk op menselijk vlak.”

Zijn aanpak

Interpersoonlijk en nauwkeurig. Zo gaat Niels te werk. “Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij. Daardoor kan ik sneller tot de essentie van een probleem komen." Daarnaast vindt Niels het belangrijk om heldere afspraken te maken. “Ik probeer altijd heel helder te zijn in mijn communicatie met cliënten. Ik let erop dat ze mij goed kunnen volgen en dat ze zich gehoord voelen. En ik neem stap voor stap iemand mee in de begeleiding van een zaak. Dat houdt de zaak voor de cliënt helder. Zo kan je strategisch tot een oplossing komen. “

Niels in drie woorden

Mensgericht, doortastend, analytisch

Bekijk het CV van Niels

Opleidingen

  • Bachelor of Laws Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, 2018

Stages

  • Simmons and Simmons Advocaten te Amsterdam 
  • Sjöcrona Van Stigt Advocaten te Rotterdam 
  • Openbaar Ministerie Den Haag, Beleid & Strategie 

Talen

Nederlands, Engels

Cliënten over Niels


"In een vervelend en slepend geschil heeft advocatenkantoor Delissen Martens mij uitstekend geholpen. Jurist Niels van den Bos stond mij deskundig bij in het conflict. Ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap van de afhandeling, die uiteindelijk leidde tot een financiële tegemoetkoming van de tegenpartij. Ik ben blij dat dankzij van den Bos de zaak nu is afgehandeld."

"Onze behandelaar Niels van den Bos was altijd goed benaderbaar, snel met reageren, hij gaf duidelijke uitleg over de juridische situatie en kwam met concrete adviezen over de te nemen stappen. Wij zijn ook erg tevreden over de juridische adviezen en schriftelijke reacties die voor ons zijn opgesteld in het conflict."

"Via de rechtsbijstand werd ik ondersteund door Delissen Martens advocaten. De heer Niels van den Bos heeft mij bij deze zaak geholpen. Rustig, geduldig, integer en zeer professioneel heeft hij zich opgesteld. En uiteindelijk met een positief resultaat. Echt heel erg fijn!"

"De eigen juridische kennis wordt aangevuld met een extra dimensie. Vasthoudend en vanuit een goed perspectief handelend vanuit mij als klant. Niels van den Bos is mijn contactpersoon geweest en mocht ik nog problemen ondervinden met de tegenpartij zal ik contact met hem zoeken."Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.