Niels (N.) van den Bos

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Niels is sinds 2020 werkzaam als jurist bij Delissen Martens, zowel binnen de civiele als strafrechtsectie. Ondernemingen en particulieren kunnen bij hem terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken.

Specialisme

Niels behandelt dossiers ten aanzien van verschillende aspecten binnen zowel het civiele aansprakelijkheids- als het strafrecht.

Aanpak/werkwijze

Interpersoonlijk, doortastend en nauwkeurig. Zo gaat Niels te werk. “Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij. Daardoor kan ik sneller tot de essentie van een probleem komen." Daarnaast vindt Niels het belangrijk om heldere afspraken te maken. “Ik probeer altijd heel helder te zijn in mijn communicatie met cliënten. Ik let erop dat ze mij goed kunnen volgen en dat ze zich gehoord voelen. En ik neem stap voor stap iemand mee in de begeleiding van een zaak. Dat houdt de zaak voor de cliënt helder. Zo kan je strategisch tot een gewenste oplossing komen.“

Niels in drie woorden

Mensgericht, doortastend, analytisch

Bekijk het CV van Niels

Opleidingen

  • Bachelor of Science Criminologie aan de Universiteit van Leiden, 2017
  • Bachelor of Laws Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden, 2018
  • Minor Humas Rights Law aan Trinity College Dublin, 2018
  • Master of Laws specialisatie Straf- en Strafprocesrecht aan de Universiteit van leiden, 2020

Stages

  • Openbaar Ministerie Den Haag, Beleid & Strategie, 2018
  • Sjöcrona Van Stigt Advocaten te Rotterdam, 2019
  • Simmons and Simmons Advocaten te Amsterdam, 2020 

Talen

Nederlands en EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.