De advocaten van Delissen Martens

René (R.) Willemsen

Advocaat/partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

René heeft als advocaat ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht. Uiteraard is hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving, maar hij weet ook wat er speelt in de markt en wat er nodig is om een organisatie juridisch goed te laten functioneren.

Expertise

René adviseert zijn cliënten bij aansprakelijkheidskwesties, handels- en aandeelhoudersgeschillen, reorganisaties en herstructureringen, en overnames. Hij gaat mét hen het gesprek aan met de wederpartij en treedt voor hen op voor de rechtbank en bij de Ondernemingskamer van het Amsterdams Gerechtshof.

Zijn aanpak

Met zijn kennis en ervaring, gekoppeld aan een prettige no-nonsense mentaliteit, is René een gewaardeerd sparringpartner van ondernemers en directies van instellingen op alle onderdelen van het ondernemingsrecht. Ook wordt hij vaak door fiscalisten en accountants betrokken bij juridische vraagstukken die zij bij hun cliënten signaleren. Zijn vermogen om snel tot de kern van de problematiek door te dringen bewijst keer op keer zijn waarde.

Bekijk het CV van René

Opleiding

Katholieke Universiteit Nijmegen, 1991

Lidmaatschappen

Talen

Nederlands, Engels, Duits