Renske (R.W.H.) Teppema

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Renske studeerde in juni 2011 af in het Privaatrecht met een minor Bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar studie was zij actief in verschillende commissies binnen haar studie- en studentenvereniging, onder andere als bestuurslid van Juridisch Pleitdispuut Tobias Asser. Na stages bij de Nederlandse ambassade in Mozambique en bij een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam heeft Renske een jaar als researcher legal bij een executive search bureau gewerkt. Zij werkt sinds maart 2013 bij Delissen Martens en adviseert en procedeert op het gebied van het civiel (proces)recht. Renske adviseert en procedeert voor ondernemers onder meer over aansprakelijkheidskwesties en incasso's en voor particulieren bijvoorbeeld in het geval van vluchtvertragingsclaims, banken- en verzekeringskwesties en burengeschillen. Naast haar werk als advocaat was zij ook twee jaar bestuurslid van de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden.

Opleiding

Universiteit Leiden, 2011

Talen

Engels

Clienten over Renske

Top. Goed geluisterd in het begin naar ons verhaal. Snel actie ondernomen.
Goed advies.

De snelheid van communiceren en handelen van de advocaat was voor mij een verademing. Dat heb ik vaak anders meegemaakt.

Heel tevreden over de aanpak/betrokkenheid en de advisering van Renske

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Renske Teppema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van
advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Burgelijk procesrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van
advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.