Shaima (S.) Bouzhou

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Shaima is sinds oktober 2019 werkzaam als jurist, gespecialiseerd in het migratierecht. Haar persoonlijke drive is haar gevoel voor rechtvaardigheid en ambitie om een bijdrage te leveren aan het rechtssysteem. Shaima beschikt over een sterk analytisch vermogen, kijkt op een pragmatische wijze naar zaken en laat geen ruimte voor onvolkomenheden. Ze is doelgericht, helder en
overzichtelijk.

In 2017 heeft Shaima de Master internationaal recht (specialisatie mensenrechten) aan Universiteit Maastricht met goed gevolg afgerond en heeft werkervaring opgedaan bij internationale (mensenrechten)organisaties waar zij o.a werkzaamheden verrichtte op het gebied van mensenrechten van met name vreemdelingen en inheemse groepen voor bijv. de Verenigde Naties. Ook heeft ze als communicatiemedewerker gewerkt bij een internationale organisatie. Verder heeft ze in Los Angeles gewoond en daar tevens ook migratierecht gestudeerd. Deze ervaring heeft haar niet alleen gevormd als persoon wat betreft mensenkennis en haar waardensysteem, maar het wekte ook een voorliefde op voor migratierecht in connectie met mensenrechten.

/ Specialisme

Opleiding

Universteit Maastricht, 2017 

Talen

Engels, Marokkaans-Arabisch, Spaans


/ gerelateerd nieuws


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.