Vera (V.) Balvers

Advocaat

Bel mij terug:

(* verplichte velden)

Vera heeft een innerlijke drive om zaken tot op de bodem uit te zoeken en alle puzzelstukken op hun plaats te laten vallen. In het civiele recht zit zij dan ook helemaal op haar plek.

In mei 2018 is Vera gestart als advocaat bij Delissen Martens. Vera is specialist op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht en huur- en vastgoedrecht. Zij adviseert en procedeert vaak over (beroeps)aansprakelijkheid van onder andere adviseurs en tussenpersonen (bijv. makelaars). Daarnaast wordt Vera vaak ingeschakeld door particulieren en rechtspersonen die worden geconfronteerd met bijvoorbeeld verborgen gebreken of problemen bij de koop- en verkoop van onroerend goed. Verder staat zij regelmatig cliënten bij die te maken hebben met huurkwesties of algemeen contractenrecht.

Vera gaat graag doelgericht en zorgvuldig te werk. Deze aanpak zorgt ervoor dat zij snel doordringt tot de kern van het geschil. In aansluiting daarop vindt Vera het belangrijk dat er sprake is van een onderlinge vertrouwensband, zodat duidelijk is welke belangen er echt spelen. Op die manier worden realistische en eerlijke verwachtingen geschept.

In 2014 heeft Vera de master Civiel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond. Tijdens haar studie deed Vera ervaring op bij een rechtswinkel als medewerker, teamcaptain en voorzitter. Zij heeft daarnaast een stage gelopen bij een middelgroot advocatenkantoor in het Oosten van het land. Voor indiensttreding bij Delissen Martens heeft Vera verder ruim 4 jaar als juridisch medewerker en advocaat gewerkt bij een niche kantoor bouw- en aanbestedingsrecht.

Opleiding

Universiteit Nijmegen, 2014

Nevenfunctie

Vice voorzitter Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden

Talen

EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied.