Vincent (V.E.) Loesberg

Advocaat

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Vincent is sinds februari 2019 werkzaam als advocaat. In november 2020 is hij in dienst getreden bij Delissen Martens.

Specialisme

Met zijn doorzettingsvermogen en zijn benaderbare opstelling staat hij cliënten graag bij in zaken rondom ondernemingsrecht, het contractenrecht en algemene civielrechtelijke vraagstukken.

Zijn drijfveer als advocaat?

Dat ligt in zijn interesse voor het recht en in het helpen van mensen en ondernemers. “Ik vind de juridische inhoud van de advocatuur erg interessant, evenals het menselijke aspect. Ik help mensen graag.”

Zijn aanpak

Vincent staat voor een heldere en toegankelijke communicatie. “Ik vind het belangrijk om de procedure van een zaak op een heldere en eenvoudige wijze uit te leggen. Zodat de cliënt goed begrijpt wat ik bedoel. Onnodig vakjargon of moeilijk taalgebruik vermijd ik daarbij het liefst.” Daarbij probeert hij tot creatieve oplossingen te komen en kijkt hij met een eerlijke blik naar iedere zaak.

Vincent in drie woorden

Betrokken, doorzetter, integer

Bekijk het cv van Vincent

Opleiding 

Universiteit Leiden, 2018

Talen

Nederlands, EngelsNieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.