Wendy (W.) Epema

Jurist

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Wendy Epema is sinds maart 2021 werkzaam bij Delissen Martens als jurist Migratierecht.

Eerlijk, betrokken en gedreven; drie eigenschappen die Wendy kenmerken als jurist. “Ik ben eerlijk naar mijn cliënten toe en zeg waar het op staat. Zo weet de cliënt waar hij of zij aan toe is.”

Wendy is ook een gedreven jurist die zich inzet voor anderen. Zo heeft ze naast haar studie veel verschillende nevenactiviteiten gedaan, zoals vrijwilligerswerk. “Ik wil mij niet alleen blijven verbeteren als jurist, maar ook als persoon.”

Haar drijfveer als jurist?

“Om altijd het persoonlijke verhaal van een cliënt voorop te zetten. Als je samen met de cliënt naar dat verhaal kijkt, kan je ook gezamenlijk bedenken wat de beste aanpak is. Zo houd je niet alleen de cliënt tevreden, maar bereik je ook het beste resultaat.”

Haar aanpak

Wat cliënten van Wendy kunnen verwachten? Een persoonlijke en efficiënte aanpak. “Doordat ik kijk naar het verhaal van de cliënt en tegelijkertijd bedenk wat de beste aanpak is, kan ik maatwerk leveren. Daarnaast ben ik betrokken en gedreven, dat zullen cliënten merken aan mijn proactieve aanpak. Zowel in mijn contact met hen als in het contact met instanties.” 

Opleiding

Wendy is in november 2020 afgestudeerd voor de master Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens deze master heeft ze een breed scala aan vakken gevolgd, waaronder vreemdelingenrecht en Human Rights and Globalization. Ook heeft ze een semester gestudeerd in Schotland, waar ze onder meer de vakken Scottish Law en Law of Human Rights heeft afgerond.

Daarnaast heeft ze tijdens haar studie gewerkt als juridisch begeleider bij Vluchtelingenwerk Nederland, waarbij ze dossierbeoordelingen maakte en adviseerde bij juridische knelpunten in asielaanvragen.

Wendy in drie woorden

Eerlijk, betrokken en gedreven

Bekijk het CV van Wendy

Opleiding

Tilburg University, 2020

Talen

Nederlands, Engels


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.