Advocatenkantoor, belastingadvies en mediation

Onze specialismen

Maatregelen coronavirus

Ons kantoor heeft maatregelen genomen om besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarom werken de meeste medewerkers van Delissen Martens thuis. Wij zijn geopend en goed bereikbaar via telefoon en mail  (T + 31 70 311 54 11 of info@delissenmartens.nl).

Wij adviseren, onderhandelen en bemiddelen. Ook procederen we als dat nodig is. Maar vooral lossen wij juridische conflicten op. Liefst in een vroeg stadium, zodat we zaken vóór zijn en verdere problemen voorkomen. Delissen Martens biedt (inter)nationale juridische diensten aan bedrijven en particulieren. Onze advocaten, belastingadviseurs en mediators bestrijken het volledige spectrum aan specialismen: van arbeidsrecht tot familierecht en van ondernemingsrecht tot strafrecht. Onze gezamenlijke intentie? Ondernemers begeleiden en succesvoller maken en particuliere cliënten in alle toonaarden bijstaan. Daarin schuilen onze drijfveren en toegevoegde waarde. En dat maakt dat we onze cliënten juridisch volledig ontzorgen.

Delissen Martens
Internationaal huwelijk - familierecht

/ actueel

11.05
Internationaal huwelijk: toepasselijk recht huwelijksvermogensregime
30.04
Betalingsuitstelwet – hulp in tijden van corona
29.04
Aanbod vaste uren bij oproepkrachten: per 1 juli 2021 een aanpassing

delissenmartens

/ Specialisme

Welk specialisme zoekt u?

/ clientwaardering

/ Team

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.