Dag van de Scheiding 11 september 2020

Waarom Dag van de Scheiding?

Op 15 september 1796 is in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken, hetgeen voor de vFAS (vereniging Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) vanaf 2010 aanleiding was om op deze dag landelijk aandacht te vragen voor het belang van duurzaam scheiden onder deskundige begeleiding. Met als doel het verbeteren van het proces rondom (echt)scheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Niet voor niets is het motto van de vFAS: 'scheiden doe je samen'.

Voor wie is de Dag van de Scheiding?

Voor iedereen met vragen over scheiding, alimentatie, het opstellen van een ouderschapsplan en/of convenant of het regelen van kwesties rondom de kinderen en/of financiën na de scheiding.

Delissen Martens op de Dag van de Scheiding

Op de Dag van de Scheiding, vrijdag 11 september 2020, kan iedereen vrijblijvend bij ons terecht voor een scheidingscheck en/of voor uw eventuele andere vragen met betrekking tot scheiden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Het advies van onze familierechtadvocaten geeft inzicht in de keuzes en/of gevolgen in verschillende situaties.

Heeft u vragen rondom scheiden? Wij helpen u graag. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Al uw vragen worden persoonlijk en vertrouwelijk beantwoord.

  •  

Whatsapp chat

Stel uw vraag via onze whatsapp chat op vrijdag 11 september 2020 van 9.00 - 17.00 uur. U krijgt direct persoonlijk antwoord van een van onze familierechtadvocaten. 

Vragen per mail

Stelt u liever uw vraag per mail? Dat kan, mail uw vraag naar familierecht@delissenmartens.nl

Aanmeldformulier afspraak op kantoor

Aanmelden voor een afspraak op kantoor kan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Deze afspraak zal niet op vrijdag 11 september plaatsvinden.

 

Aanmeldformulier voor het maken van een afspraak

 

Gepubliceerd op:
Dag van de Scheiding 11 september 2020
Delen: