Specialismen medewerken Delissen Martens

Specialisme

Integraal en specialisme-overstijgend

Ons inhoudelijke bereik is groot. We hebben alle denkbare specialismen in huis en bestrijken met onze advies- en procespraktijk en ons mediation-team alle mogelijke rechtsgebieden. Dat stelt ons in staat kruisverbanden te leggen, integraal samen te werken en juridische kwesties specialisme-overstijgend aan te pakken. Startpunt van ons werk is daarom niet sec het juridische vraagstuk, maar ook de (bedrijfs)omgeving van de cliënt en de belangen van de betrokkenen in een bepaalde kwestie. Op basis daarvan analyseren we welke specialismen we inzetten om u optimaal te begeleiden. Zo creëren we inhoudelijke meerwaarde en halen we het maximale uit ons werk.  

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

/ Over ons

Onze advocaten verstaan het vak, zijn nuchter en oplossingsgericht. U kunt erop rekenen dat wij van toegevoegde waarde zijn.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.