Ga direct naar de inhoud.

Evenementen

Onze kennis delen we graag met u

Wij zijn een lerende organisatie. Dat betekent dat wij onszelf continu ontwikkelen. Met een groot gevoel voor tijdgeest houden we onze vakkennis op peil. Dat doen we via vakliteratuur, symposia en aanvullende opleidingen. Door kennis uit te wisselen tussen praktijkgebieden ontstaat waardevolle onderlinge kruisbestuiving en interactie.  Daarmee versterken we elkaar en vullen we elkaar aan.  Bijvoorbeeld via blogs, artikelen, workshops, webinars en seminars. Zo heeft ook u altijd de laatste feiten paraat. 

Actueel


Seminar 'Wab en Ondernemingsrecht voor accountants' 12 november 2019

Sophie Stolker en René Willemsen bespreken tijdens een seminar van twee uur actualiteiten, nieuwe wet- en regelgeving en relevante jurisprudentie op het gebied van Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

AANMELDEN


Webinar 'Wwft voor de kunstsector'

De kunstsector krijgt met ingang van 2020 met nieuwe anti-witwasregels (Wwft) te maken. Tijdens dit webinar zullen Bas Martens en Suzanne Hendrikx op een praktische manier uitleggen welke regels er gaan gelden.


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.