Ga direct naar de inhoud.

Evenementen

Onze kennis delen we graag met u

Wij zijn een lerende organisatie. Dat betekent dat wij onszelf continu ontwikkelen. Met een groot gevoel voor tijdgeest houden we onze vakkennis op peil. Dat doen we via vakliteratuur, symposia en aanvullende opleidingen. Door kennis uit te wisselen tussen praktijkgebieden ontstaat waardevolle onderlinge kruisbestuiving en interactie.  Daarmee versterken we elkaar en vullen we elkaar aan.  Bijvoorbeeld via blogs, artikelen, workshops, webinars en seminars. Zo heeft ook u altijd de laatste feiten paraat. 

Actueel


Bekijk de opname 'Wwft voor de kunstsector'

Bekijk de opname 'Wwft voor de kunstsector'

Vanaf 2020 heeft de kunstsector te maken met nieuwe anti-witwasregels (Wwft) te maken.Bekijk de opname van het webinar waarin Bas Martens en Suzanne Hendrikx op een praktische manier uitleggen welke regels er nu gelden.

 

 


Seminar 'Know your client' 26 november 2019

Seminar 'Know your client' 26 november 2019

De toepasselijkheid van de Wwft voor makelaars, het cliëntenonderzoek en de meldplicht zit ondertussen wel tussen onze oren. Vorig jaar verzorgden wij al een lezing over de theorie van de Wwft. Dit seminar staat de praktische inrichting van Wwft-verplichtingen in het makelaarskantoor op het menu: het risicomanagement.


Seminar 'Ontslag en disciplinaire maatregelen' 5 november 2019

Seminar 'Ontslag en disciplinaire maatregelen' 5 november 2019

Tijdens dit seminar hoort u op welke wijze en vanaf welk moment u het disfunctioneren of het wangedrag van een werknemer effectief kunt aanpakken. Ook krijgt u inzicht in de verschillende juridische ontslagprocedures. 


Seminar 'Wab en Ondernemingsrecht voor accountants' 12 november 2019

Seminar 'Wab en Ondernemingsrecht voor accountants' 12 november 2019

Sophie Stolker en René Willemsen bespreken tijdens een seminar van twee uur actualiteiten, nieuwe wet- en regelgeving en relevante jurisprudentie op het gebied van Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Beoordeling door klanten: 9.3/10 190 beoordelingen