A wealth of experience for international clients

Internationale expertise

Het vrije verkeer van personen en diensten maakt vestiging in een andere lidstaat relatief eenvoudig. Bijna een half miljoen Nederlanders woont elders in Europa. Eenzelfde aantal inwoners van andere lidstaten van de Europese Unie, woont in Nederland. Toch hanteert iedere EU-lidstaat eigen regels en wetten. Wij hebben specialisten in huis met veel internationale expertise op het gebied van familierecht, migratierecht, fiscaal recht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. 

/ Specialisten Internationaal

René (R.) Willemsen

René (R.) Willemsen

Advocaat / partner

Sandra (S.L.A.) Verburgt

Sandra (S.L.A.) Verburgt

Advocaat / partner

Bas (B.D.W.) Martens

Bas (B.D.W.) Martens

Advocaat / partner / managing partner

Jeroen (J.S.) Maas

Jeroen (J.S.) Maas

Advocaat / partner

Ivo (I.J.) Janssens

Ivo (I.J.) Janssens

Advocaat / belastingadviseur / partner

Internationale connecties

Delissen Martens heeft niet alleen de expertise in huis om u te begeleiden in het juridische labyrint van het internationale recht. Wij hebben ook wereldwijde connecties met andere kantoren en internationale specialisten. Sandra Verburgt is fellow en Vice President van de International Academy of Family Lawyers (IAFL). Bas Martens is 2nd Vice President bij de Federation des Barreaux d'Europe (FBE). Olivier van Hardenbroek is lid van de Union Internationale des Avocats (UIA). Zij hebben rechtsreeks toegang tot buitenlandse specialisten, die net als zij over internationale expertise beschikken op hetzelfde rechtsgebied. 

ialf_logo_high LOGO_UIA_BL

Maak kennis met onze internationale specialisten

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

/ Over ons

Onze advocaten verstaan het vak, zijn nuchter en oplossingsgericht. U kunt erop rekenen dat wij van toegevoegde waarde zijn.

11.05
Internationaal huwelijk: toepasselijk recht huwelijksvermogensregime
17.07
Reizen in coronatijd – mag mijn kind wel of niet met mij mee?
15.11
Nominaties Magna Charta Publieksprijs 2019

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.