Delissen Martens: wie wij zijn

Over Delissen Martens

Transparant en betrokken

We doen ons werk graag goed. Liefst iedere dag beter. Daarom zijn we transparant over hoe wij volgens u acteren. Na het beëindigen van uw zaak kunt u onze dienstverlening evalueren. Door de resultaten live op onze website te publiceren, creëren we extra betrokkenheid: bij u als klant, maar ook onderling. Positieve feedback maakt dat we trots zijn op wat we voor u bereiken en dat versterkt de teamgeest: met elkaar en met onze cliënten. Van kritische reacties leren we, waardoor we ons serviceniveau nog verder kunnen verbeteren. 

Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation

Flexibel en vitaal

Transparant zijn we ook in de innovatieve manier van kennis delen. Via weblogs, seminars en het gratis beschikbaar stellen van modellen. Door de introductie van Duurzaamwerken@DM functioneren we volledig flexibel en verloopt de samenwerking met u zeer efficiënt. Daarbij spelen we steeds meer een verbindende rol, waarin werkelijke interesse, persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal staan. Om dat volledig te kunnen omarmen besteden we veel aandacht aan onze vitaliteit. Mentale en fysieke fitheid vinden wij belangrijk,  zodat we u nog beter ter zijde kunnen staan. 

15 jaar Delissen Martens

Op 1 juni 2023 bestaat Delissen Martens 15 jaar. In een decennium groeiden twee kleine kantoren, na de fusie in 2008, tot een middelgroot kantoor met circa 60 medewerkers. Een kantoor waar innovatie, transparantie, samenwerking en vitaliteit centraal staan. Aankomend jubileumjaar organiseren we verschillende evenementen voor en met cliënten, medewerkers en partners.