Jan van Zuuren benoemd tot Of Counsel bij Delissen Martens

Per 1 februari 2016 versterkt Delissen Martens zich met de komst van Jan van Zuuren als Of Counsel. Hij is afkomstig van Van Traa Advocaten, waar hij de afgelopen 8 jaar werkzaam is geweest als advocaat in de (internationale) advies-, proces- en arbitragepraktijk.

Jan van Zuuren is sinds zijn afstuderen (1978) werkzaam in de advocatuur. De eerste 15 jaar van zijn loopbaan was zijn praktijk verankerd in de Rotterdamse haven. Daarna is het zwaartepunt verschoven naar onder meer de (internationale commodity) handel. Jan heeft vanaf 1979 deel uitgemaakt van Simmons & Simmons (voorheen oa Nolst Trenité) en maakte in 2008 de overstap naar Van Traa. Bij Van Traa was hij tot 1 juli 2015 managing partner en heeft hij een gevarieerde advies-, proces- en arbitragepraktijk gevoerd.

Gepubliceerd op: 5 februari 2016
Jan van Zuuren benoemd tot Of Counsel bij Delissen Martens
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.