[PERSBERICHT] Nieuwe partners bij Delissen Martens

Delissen Martens advocaten belastingadviseurs mediation heeft Sandra Verburgt, Jeroen Maas en Marina Verberkmoes-Cota met ingang van 1 januari 2017 benoemd tot partner.

Sandra Verburgt is vanaf 2000 advocaat en sinds 2010 verbonden aan Delissen Martens. Zij is gespecialiseerd in het Internationaal Familierecht, waarbij de nadruk ligt op complexere juridische en financiële zaken. Ze behandelt onder andere echtscheidingen met een cross border karakter, geeft regelmatig adviezen op het gebied van Nederlands familierecht aan buitenlandse advocaten en is Vice President van de International Academy of Family Lawyers (IAFL).

Jeroen Maas is vanaf 2001 advocaat en sindsdien verbonden aan Delissen Martens (en haar rechtsvoorgangers). Hij is werkzaam binnen de secties Migratierecht en Bestuursrecht. Jeroen begeleidt ondernemingen bij aanvragen op het gebied van kennis- en arbeidsmigratie en particulieren op het gebied van (o.a.) gezinsmigratie. Daarnaast adviseert en procedeert hij in zaken over vergunningen, bestuurlijke boetes en andere bestuursrechtelijke kwesties.

Marina Verberkmoes-Cota is vanaf 2009 advocaat en is sindsdien verbonden aan Delissen Martens. Zij is werkzaam binnen de secties ondernemingsrecht en procesrecht. Marina adviseert ondernemingen over herstructureringen, fusies, overnames, joint ventures en andere samenwerkingsvormen. Daarnaast procedeert zij geregeld voor ondernemingen, aandeelhouders en bestuurders.

Met de toetreding van Sandra, Jeroen en Marina kent Delissen Martens 12 partners.

Gepubliceerd op: 2 januari 2017
[PERSBERICHT] Nieuwe partners bij Delissen Martens
Delen: