[PERSBERICHT] Delissen Martens breidt haar belastingadviespraktijk uit

Delissen Martens heeft haar team Belastingrecht uitgebreid met de komst, per 1 juli 2021, van dr. Ruud (R.P.) van den Dool. Met deze uitbreiding verstevigt Delissen Martens de positie van haar fiscale team in de markt en is zij in staat om cliënten alle fiscale disciplines te bieden. 

Ruud van den Dool is al vele jaren als extern fiscalist werkzaam voor advieskantoren zoals accountants, belastingadviseurs, advocaten en notarissen. Hij staat hen vaktechnisch bij ten behoeve van de advisering van dga’s en hun bedrijven, maar bijvoorbeeld ook bij fiscaal inhoudelijke civiele procedures. Zijn expertisegebieden zijn aanmerkelijkbelangregeling, fiscale winstbepaling, vennootschapsbelasting, internationaal belastingrecht en (familiale) bedrijfsovernames. Dit zijn ook de onderwerpen waarover hij al vele jaren publiceert en doceert op universiteiten en bij fiscale beroepsorganisaties. 

Gepubliceerd op: 1 juli 2021 in Belastingrecht,
[PERSBERICHT] Delissen Martens breidt haar belastingadviespraktijk uit
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.