belastingrecht advocaat den haag

Belastingrecht Advocaten

In alle fases van het ondernemerschap - bij de start, uitbreiding, beëindiging,  samenwerking met anderen of overname,  - spelen fiscale vraagstukken een belangrijke rol. Wat is uit fiscaal oogpunt, voor nu en in de toekomst, een optimale structuur of wijze van financiering?

Wat kunnen onze belastingrecht advocaten voor u betekenen?

Vraagstukken op het gebied van belastingrecht houden in veel gevallen nauw verband met de vraagstukken op andere rechtsgebieden. Wij zoeken daarom naar een advies of oplossing die past binnen uw onderneming en/of persoonlijke situatie. De specialisten op het gebied van belastingrecht bij Delissen Martens houden daarom nauw contact met de specialisten op andere rechtsgebieden.

Waar wij u bij kunnen ondersteunen

Beloningsvraagstukken

De fiscaliteit speelt ook een vaak belangrijke rol bij beloningsvraagstukken van personeel, zoals de wijze waarop specifieke beloningsincentives en vergoedingen worden belast, in zowel nationale als internationale verhoudingen. Is er nu wel of geen dienstbetrekking? In internationale verhoudingen spelen in het bijzonder de vraagstukken aan welk land de heffing over bepaalde voordelen toe komt (denk daarbij aan de ‘salary split’) en 30 procentregelingen een belangrijke rol. De belastingrecht advocaten van Delissen Martens adviseren hierbij samen met de arbeidsrechtspecialisten van het kantoor zowel werkgevers als werknemers.

Geschil met de Belastingdienst

Indien u geconfronteerd wordt met een geschil met de Belastingdienst over een belastingaanslag, al dan niet na een boekenonderzoek, is het raadzaam u te laten bijstaan door een professionele partij, die zowel oog heeft voor de formele procedurele als de inhoudelijke kant van de zaak. Een oplossing in onderling overleg met de Belastingdienst heeft in veel gevallen de voorkeur. Als overleg niet mogelijk blijkt te zijn of niet het gewenste resultaat oplevert zal via een bezwaar- en mogelijk beroepsprocedure worden ingezet op verlaging van de aanslagen. De belastingrecht advocaten van Delissen Martens kunnen u zowel in het overleg als  in bezwaar- als in beroepsprocedures bijstaan.

Belastingvraagstukken in uw privé leven

Ook in het persoonlijk leven van ondernemers en niet-ondernemers spelen belastingvraagstukken vaak een belangrijke rol, zoals in het geval van een echtscheiding, bij bedrijfsopvolging in de familie of rondom erfenissen. In al deze gevallen kan Delissen Martens u gericht adviseren, waarbij de fiscale aspecten worden afgewogen tegen uw persoonlijke wensen en omstandigheden. De belastingadviseurs doen dit in nauw overleg met de familie- en erfrechtspecialisten van het kantoor.

Onze advocaten zijn gevestigd in Den Haag

Bent u op zoek naar een belastingrecht advocaat? U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Den Haag. Onze belastingrecht advocaten bezitten de juiste kennis en expertise om u bij te staan. Hoewel ons kantoor is gevestigd in Den Haag, opereren wij in heel Nederland.

Juridische ondersteuning nodig?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ivo Janssens of iemand anders uit het team arbeidsrecht. Zij staan u graag te woord.

Team Belastingrecht

Ivo (I.J.) Janssens

Ivo (I.J.) Janssens

Advocaat / belastingadviseur / partnerVragen over belastingrecht?
Neem contact op met Ivo (I.J.) Janssens

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)