Seminar 'Recht voor accountants en belastingadviseurs' 16 juni 2020

Delissen Martens organiseert regelmatig seminars voor accountants en belastingadviseurs, gevestigd in de regio Haaglanden. Met deze seminars brengen wij uw kennis op verschillende rechtsgebieden up-to-date. Van Wwft tot aansprakelijkheid, van erfrecht tot ondernemingsrecht. Wij doen dat op een toegankelijke wijze en praktijkgericht, zodat u er direct uw voordeel mee kunt doen. Tevens bieden deze seminars u de mogelijkheid in contact te komen met vak- en branchegenoten in de regio.
Deelnemers ontvangen na elk seminar een certificaat van deelname.

Op 16 juni aanstaande staat het tweede seminar van 2020 gepland. Meldt u alvast aan en het wordt op de hoogte gehouden van het programma. 

Binnenkort meer informatie.

Meld u aan voor het seminar

Datum & tijd
Dinsdag 16 juni 2020
16.00 - 18.00 uur (aansluitend borrel)

Locatie
Sportlaan 40, Den Haag

Kosten
Geen

Aanmelden

 

Gepubliceerd op: 4 februari 2020
Vragen?
Neem contact op met René (R.) Willemsen
Seminar 'Recht voor accountants en belastingadviseurs' 16 juni 2020
Delen:

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.