De Britten die in Nederland wonen en gebruik maken van een Brits rijbewijs kunnen dit na de uittreding nog maximaal vijftien maanden blijven doen. In de overgangsperiode kan het Britse rijbewijs worden ingewisseld voor een Nederlands rijbewijs.

De Britse overheid heeft aangekondigd dat het mogelijk blijft met een Europees rijbewijs te rijden in het Verenigd Koninkrijk. Nederlanders die in het Verenigd Koninkrijk wonen, hoeven hun Nederlandse rijbewijs dus niet om te wisselen.

Vragen over Rijbewijs?
Neem contact op met Sandra (S.L.A.) Verburgt

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

/ Over ons

Onze advocaten verstaan het vak, zijn nuchter en oplossingsgericht. U kunt erop rekenen dat wij van toegevoegde waarde zijn.

19.10
Delissen Martens toegetreden tot 'European Law Firm'
11.05
Internationaal huwelijk: toepasselijk recht huwelijksvermogensregime
17.07
Reizen in coronatijd – mag mijn kind wel of niet met mij mee?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.