Advocaat juridisch hulp Duitsland

German Desk: Juridische hulp in Duitsland

Heeft u plannen om met uw bedrijf de Duitse markt te betreden? Wordt uw onderneming of u persoonlijk geconfronteerd met een rechtsgeschil dat in Duitsland speelt? Wij helpen u graag op weg. Wij adviseren enkel naar Nederlands recht, echter, onze Duitstalige collega’s kunnen u in de beginfase helpen door onder andere Duitstalige brieven en documenten te duiden en met u mee te denken over eventuele vervolgstappen. Gezien ons groot netwerk in Duitsland kunnen wij voor u betrouwbare en deskundige partners over de grens vinden.

Mocht u vragen hebben over zakendoen in Duitsland, neemt u gerust contact op met Janina Hamann voor nader advies. Zij is zowel in Duitsland alsook in Nederland toegelaten als advocaat en heeft dankzij haar tweetalige achtergrond kennis over en ervaring met de cultuurverschillen tussen de twee landen.  

/ Team German Desk

René (R.) Willemsen

René (R.) Willemsen

Advocaat/partner

Bas (B.D.W.) Martens

Bas (B.D.W.) Martens

Advocaat/managing partner

Bel mij terug:

Wij verwerken uw persoonsgegevens zoals beschreven in ons Privacy Statement.
(* verplichte velden)

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Wij sturen periodiek een gratis nieuwsbrief met actualiteiten op juridisch gebied. Door uw e-mailadres in te vullen geeft u toestemming voor het ontvangen van onze nieuwsbrief. Deze toestemming kunt u altijd intrekken, door op de unsubscribe link te klikken onderaan de e-mails die u van ons ontvangt. Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.